Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Bir baba ve kızın tüyler ürperten hikayesi: 'Azem 2'

Bir baba ve kızının tüyler ürperten hikayesine tanık olacağımız yılın beklenen korku filmi 'Azem 2: Cin Garezi', yaşanmış olayların izini sürmeye devam ediyor.

GERÇEK BİR HİKAYE
İlk filmde, Düzce'de yaşanan gerçek bir olay beyazperdeye aktarılmıştı.'Azem' bu kez Sakarya'da meydana gelen, gerçek ve korkutucu bir olayı gün yüzüne çıkartıyor. 'Azem' serisini diğer korku filmlerinden ayıran özellik; çekimlerin, korkunç olayların yaşandığı gerçek mekanlarında gerçekleştirilmesi. Her korku filminde mutlaka sette ilginç olaylar meydana gelir; maalesef 'Azem' ekibi de bu durumdan nasibini almış. Filmin çekimlerinde set ekibi ve bazı oyuncuların psikolojisi bozulmuş, hatta bu yüzden set ekibi bile değişmiş. Bir korku filmi ne kadar korkunç ise o kadar iyidir. 'Azem 2' bu etkiyi sağlayacak son yılların en başarılı korku filmlerinden biri... Dürüstçe itiraf edeyim; ben korktum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA